0720 44 44 58

Menu

Onorarii

Onorarii si taxe ( tarife sau preturi ) practicate de Biroul de Executori Judecatoresti Asociati “Nanu Valentin si Dimache Valentin” variaza intre limitele impuse prin lege conform Ordinului Ministrului Justitiei nr.2550/C/2006 modificat si completat prin OMJ nr.2561/2012 in functie de complexitatea dosarului dar si de implicatiile si durata executarii silite.

Partea care solicita îndeplinirea unui act sau aunei activitati care intereseaza executarea silita, este obligata sa avanseze cheltuielile necesare în acest scop. Pentru actele si activitatile dispuse din oficiu cheltuielile se avanseaza de catre creditor.

Astfel, atunci cand initiem deschiderea unui nou dosar se va achita un avans din onorariul stabilit, conform legii, iar diferenta va fi recuperata de catre Executorul Judecatoresc de la debitor, fara sa mai suportati cheltuieli suplimentare. Cand creanta este recuperata veti primii inapoi avansul de la Biroul de Executori Judecatoresti Asociati la initierea dosarului de executare silita impreuna cu toate cheltuielile de executare achitate (timbre judiciare, taxa judiciara de timbru, taxele postale, contravaloarea expertizei evaluatoare, etc.). Totodata, puteti recupera si onorariile platite avocatului corespunzatoare reprezentarii dumneavoastra in tipul executarii silite (daca este cazul).